Solcelleminilader for mp3-spiller

Solcelleminilader for mp3-spiller

Denne solcelleminiladeren lar deg lade mobiltelefonen, mp3 spilleren, kameraet og de fleste andre digitale enheter. Enten du er på båten, hytta eller bare ute på tur i skog og mark vil en solcellelader sørge for at du alltid har strøm.

Solcelleminiladeren er en perfekt kombinasjon av liten størrelse og stort solcellepanel. Den passer fint i lommen men vil likevel kunne lades opp relativt raskt av sola.

For å lade solcelleladerens innebygde batteri legger du den bare i sollys og den vil automatisk lade seg selv. Solcellesystemet kan også forhåndslades med medfølgende adapter rett fra en usb port. Siden solcelleladeren har et innebygget batteri kan den også benyttes om kvelden. Lad opp det innebygde solcellebatteriet om dagen og la solcelleladeren lade dine elektriske enheter om kvelden eller når det er overskyet.

299,-

Vet vennnene dine hva du ønsker deg?

Del dette julegavetipset på og .

Trenger du enda flere julegavetips?

Ser du etter klær og mote så klikk deg innom Nelly. Vil du gi bort en feriereise finner du gode tilbud hos Apollo. Er det harde pakker som står på ønskelisten så finner du datautstyr hos Pixmania samt film, musikk og hjemmeelektronikk hos CDON. Ta også turen innom Solcelleshop for det siste innen solcelleladere. Bokkilden selger bøker og andre harde pakker. Vil du heller gi bort et abonnement på mottakerens favorittukeblad kan du bestille et gaveabonnement hos Bladkongen. Er det noe helt annet du er ute etter så finner du pirrende og spennende julegaver hos Kondomeriet. Eventuelt kan du gi bort en alternativ julegave, bli Rødekors fadder, eller gi bort et medlemskap hos Rødekors.