Nixon Player Klokke

Nixon Player Klokke

Player er vanntett ned til 100 meter, har 2-veis sikkerhetslås på lenken og er ikke stor og klumpete på håndleddet.

Player tilhørte den gamle «Elite Collection» til Nixon, og det er ikke uten grunn. Klokken passer like godt direktører som den passer de som har som eneste mål og klare en backside rodeo på snowboard!!

Hemmeligheten bak suksessen til Player er at den må sees og granskes for å være interessant. Den må studeres fordi den kan i første øyekast virke gjennomsnittlig og kjedelig. Det er først når disse tingene gjøres at omtanken bak hver detalj begynner å utfolde seg og kanskje det er du som blir påspandert, for en gangs skyld!

2199,-

Vet vennnene dine hva du ønsker deg?

Del dette julegavetipset på og .

Trenger du enda flere julegavetips?

Ser du etter klær og mote så klikk deg innom Nelly. Vil du gi bort en feriereise finner du gode tilbud hos Apollo. Er det harde pakker som står på ønskelisten så finner du datautstyr hos Pixmania samt film, musikk og hjemmeelektronikk hos CDON. Ta også turen innom Solcelleshop for det siste innen solcelleladere. Bokkilden selger bøker og andre harde pakker. Vil du heller gi bort et abonnement på mottakerens favorittukeblad kan du bestille et gaveabonnement hos Bladkongen. Er det noe helt annet du er ute etter så finner du pirrende og spennende julegaver hos Kondomeriet. Eventuelt kan du gi bort en alternativ julegave, bli Rødekors fadder, eller gi bort et medlemskap hos Rødekors.