Wishbox Sport & Spenning Classic

Wishbox Sport & Spenning Classic

Gi en opplevelse i gave!

Wishbox inneholder en guide og et betalingskort. Den som får en Wishbox kan selv velge hva, når, hvor og eventuelt med hvem gaven skal nytes. Kortet gir tilgang til én av aktivitetene som er beskrevet i guiden.

Sport & Spenning kategorien er for den som ser Norge som en lekeplass; alltid i aktivitet og på søken etter neste adrenalin-kick. Gavene inneholder nøye utvalgte treningsmuligheter, privatinstruksjoner, og spenningsopplevelser man kan nyte på egen hånd eller med venner, ute eller inne, på land eller på vann. Det finnes valgmuligheter for alle og enhver uansett alder og kjønn.

En perfekt gave til den som har alt!

499,-

Vet vennnene dine hva du ønsker deg?

Del dette julegavetipset på og .

Trenger du enda flere julegavetips?

Ser du etter klær og mote så klikk deg innom Nelly. Vil du gi bort en feriereise finner du gode tilbud hos Apollo. Er det harde pakker som står på ønskelisten så finner du datautstyr hos Pixmania samt film, musikk og hjemmeelektronikk hos CDON. Ta også turen innom Solcelleshop for det siste innen solcelleladere. Bokkilden selger bøker og andre harde pakker. Vil du heller gi bort et abonnement på mottakerens favorittukeblad kan du bestille et gaveabonnement hos Bladkongen. Er det noe helt annet du er ute etter så finner du pirrende og spennende julegaver hos Kondomeriet. Eventuelt kan du gi bort en alternativ julegave, bli Rødekors fadder, eller gi bort et medlemskap hos Rødekors.