Wishbox Skjønnhet & Velvære Classic

Wishbox Skjønnhet & Velvære Classic

Gi en opplevelse i gave!

Wishbox inneholder en guide og et betalingskort. Den som får en Wishbox kan selv velge hva, når, hvor og eventuelt med hvem gaven skal nytes. Kortet gir tilgang til én av aktivitetene som er beskrevet i guiden.

Skjønnhet & Velvære kategorien er for den som er opptatt av indre og ytre velvære; flink til å ta vare på kropp og helse og skjønner verdien i å unne seg tid til velbehag. Gavene inneholder et variert utvalg av hudpleie, massasje, spa, hårstyling & makeup og treningsmuligheter. Det finnes valgmuligheter for dame og herre.

En perfekt gave til den som har alt!

499,-

Vet vennnene dine hva du ønsker deg?

Del dette julegavetipset på og .

Trenger du enda flere julegavetips?

Ser du etter klær og mote så klikk deg innom Nelly. Vil du gi bort en feriereise finner du gode tilbud hos Apollo. Er det harde pakker som står på ønskelisten så finner du datautstyr hos Pixmania samt film, musikk og hjemmeelektronikk hos CDON. Ta også turen innom Solcelleshop for det siste innen solcelleladere. Bokkilden selger bøker og andre harde pakker. Vil du heller gi bort et abonnement på mottakerens favorittukeblad kan du bestille et gaveabonnement hos Bladkongen. Er det noe helt annet du er ute etter så finner du pirrende og spennende julegaver hos Kondomeriet. Eventuelt kan du gi bort en alternativ julegave, bli Rødekors fadder, eller gi bort et medlemskap hos Rødekors.